Kom luisteren naar het verhaal van Zoubida Salhi

Het project WEST OP ZIJN BEST biedt een podium aan inspirerende rolmodellen uit Amsterdam West en Nieuw-West. We zoeken de ‘lokale helden’ op, en we bereiden een optreden met ze voor. In dat optreden vertellen ze in 15 minuten hun bijzondere verhaal aan een publiek live op locatie. Dat optreden wordt ook opgenomen zodat iedereen het bijzondere en inspirerende verhaal later terug kan kijken.

Op dinsdag 12 juni om 16:00 uur vertelt  Zoubida Salhi hoe zij jarenlang opgesloten zat in haar huwelijk en hoe ze als alleenstaande moeder met drie kinderen zich persoonlijk ontwikkelde, nadat ze het besluit nam om te scheiden. Citaat :“Op mijn 19e trouwde ik met de man die mij 14 jaar later in Marokko met drie kinderen achterliet”.

Ze ging zich bezig houden met het verwezenlijken van haar droom: het opzetten van een eigen cateringbedrijf. Citaat: “Toen pakte Joke mijn hand en zei: applaus voor de kok! Er stonden 250 mensen voor me te klappen.”

Zoubida vertelt haar verhaal op dinsdag 12 juni om 16.00 uur. Na afloop (16.15 uur) kan het publiek vragen stellen.  Locatie: Vrouw en Vaart, President Allendelaan 733, Amsterdam Osdorp

WEST OP ZIJN BEST is een project van Public Cinema (www.public-cinema.com), onderdeel van Media4Me Intercultureel en mede mogelijk gemaakt door het EU Integratiefonds.