Kom in beweging!

Meld je direct aan via contact!

Stichting Be Interactive ondersteunt de organisatie van trainingen voor wandelen -en hardlopen voor vrouwen en meisjes. Dit doet zij voor gemeenten, welzijnsorganisaties, sportbuurtwerkorganisaties, individuele trainsters en eerste lijnszorgverleners zoals fysiotherapeuten en huisartsen. De stichting ondersteunt bij het vinden van financiering, het zoeken van een goede locatie, het werven van een trainster en het werven van deelneemsters.
Ons doel is het verbeteren en versterken van de fysieke en mentale conditie en de sociale positie van vrouwen en meisjes. De doelgroep zijn zowel allochtone als autochtone vrouwen die direct in hun buurt, willen sporten en andere vrouwen uit de buurt willen leren kennen.
Be Interactive heeft meegewerkt of werkt mee aan de oprichting van hardloopgroepen in Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Amstelveen, Weert, Maastricht, Eindhoven, Vlaardingen, Lelystad, Aalsmeer, Kudelstaart, Rotterdam en Utrecht.
Be Interactive wordt in haar activiteiten ondersteund door o.a. Women Win, het Oranjefonds en het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).
Be Interactive is binnen het NASB, tot koploper-interventie aangewezen. Ook heeft de stichting in 2010 het Appeltje van Oranje gewonnen, een prijs die jaarlijks wordt gegeven aan een project dat bijdraagt aan sociale cohesie in de samenleving.

Nieuw “thuis” voor Be Interactive-groepen in Nieuw-West

Sinds 1 januari 2011 worden alle hardloop- en wandelgroepen van Be Interactive in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West, gecoördineerd door SEZO/ Vrouw en Vaart. Zainab Makhlouf is elke maandag en vrijdag in Vrouw en Vaart bereikbaar voor deelneemsters, trainsters en andere belangstellenden. Iedereen kan bij haar terecht voor informatie over de bestaande hardloopgroepen, het opstarten van nieuwe groepen en andere vragen.

De samenwerking tussen Vrouw en Vaart en Be Interactive bestaat al sinds de eerste hardloopgroepen van start gingen in het stadsdeel. Samen met Vrouw en Vaart worden er al jaren deelneemsters voor de hardloopgroepen geworven en is het centrum het startpunt voor een aantal groepen.
Beide organisatie zijn blij met de intensivering van de samenwerking. Voor Be Interactive is Vrouw en Vaart een gedegen en solide partner en basis voor de activiteiten in Nieuw West. Voor Vrouw en Vaart biedt Be Interactive de gelegenheid haar aanbod verder te verbreden naar buitensport.

Openingstijden

Maandag:      08.30 – 17.00 uur
Dinsdag:       08.30 – 17.00 uur
Woensdag:    08.30 – 16.30 uur
Donderdag:   08.30 – 17.00 uur
Vrijdag:         08.30 – 16.30 uur

Van een praatje maken tot
een opleiding doen. En voor alles wat daar tussenin zit.
Je bent van harte welkom
bij Vrouw en Vaart!

Contact

Vrouw en Vaart
President Allendelaan 733
1068 VN Amsterdam
Tel: 020- 410 04 52
E-mail: vrouwenvaart@sezo.nl