3000 activiteiten

Kijk ook eens op Jekuntmeer.nl

Jekuntmeer.nl

Ken jij de mogelijkheden van jekuntmeer.nl al? Op deze handige website staan ruim 3000 verschillende activiteiten die je makkelijk kunt doorzoeken. Door een paar vragen te beantwoorden, vind je al gauw iets in je buurt dat bij jou past.

Het aanbod op jekuntmeer.nl is actueel en divers: van vrijwilligerswerk tot een wekelijkse dansles of taalcursus. Bij iedere activiteit staat waar deze plaatsvindt, voor wie de activiteit bedoeld is en wat het eventueel kost.

Doen
Zin om iets leuks te doen bij jou in de buurt? Dat kan! Van salsalessen tot een workshop Tai Chi. Van koffieochtend tot bingo-, brei- of sportmiddag. Op jekuntmeer.nl staat dat en nog veel meer.

Leren
Wordt het tijd om jezelf verder te ontwikkelen? Dan kun je ook terecht op jekuntmeer.nl. Je vindt er namelijk kookworkshops, tekenlessen en allerlei computercursussen: van leren omgaan met een computer tot Photoshop, Excel en zelfs sociale media workshops. Het aanbod taalcursussen is groot. Accent ligt daarbij op de Nederlandse taal en inburgering, maar ook cursussen Engels, Frans, Zweeds en zelfs Hindi zijn allemaal te vinden.

Werken
Wil jij graag weer aan de slag? Op jekuntmeer.nl staan verschillende plekken waar je werkervaring op kunt doen, bijvoorbeeld als klusjesman, barmedewerker of schilder. Je vindt er ook werk op een zorgboerderij, als bierbrouwer of kledingontwerper. Kom dus ook voor werk gerust eens kijken op jekuntmeer.nl!

Ontmoet Frank
Frank zat ‘vast’ en wist niet zo goed wat hij wilde of kon. Hij is enthousiast over de verschillende activiteiten die hij op jekuntmeer.nl ontdekte. Hij laat in dit filmpje de mogelijkheden zien. Frank is ook actief op Facebook en aanwezig op de verschillende markten waar jekuntmeer.nl een stand heeft.

Op de hoogte blijven van jekuntmeer.nl?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter

Openingstijden

Maandag:      08.30 – 17.00 uur
Dinsdag:       08.30 – 17.00 uur
Woensdag:    08.30 – 16.30 uur
Donderdag:   08.30 – 17.00 uur
Vrijdag:         08.30 – 16.30 uur

Van een praatje maken tot
een opleiding doen. En voor alles wat daar tussenin zit.
Je bent van harte welkom
bij Vrouw en Vaart!

Contact

Vrouw en Vaart
President Allendelaan 733
1068 VN Amsterdam
Tel: 020- 410 04 52
E-mail: vrouwenvaart@sezo.nl