Gezonde en Kansrijke Start

Vrouw en Vaart heeft samen met veel andere organisaties een intentieverklaring onder

tekend voor een gezonde start voor kinderen in Nieuw-West. Hiermee willen we ervoor zorgen dat kinderen en ouders in kwetsbare situaties in beeld komen en blijven. We bieden (aanstaande) ouders zo goed mogelijk ondersteuning, voorafgaand en tijdens de eerste 1000 dagen.

Deze periode  van de conceptie tot de 2e verjaardag biedt een unieke kans om de gezondheid van kinderen te verbeteren, omdat hier de basis voor een gezonde groei en ontwikkeling op latere leeftijd wordt gelegd. Hieronder lees je meer over wat wij doen.

 

 

Vrouwen die tussen de 22 en 26 weken zwanger zijn krijgen van de verloskundige een waardebon voor de Mama Verwen Doos van Food4Smiles en het 1000 dagen tijdschrift, die ze bij Vrouw en Vaart kunnen ophalen.

Voor de moeders en babies organiseren we wekelijks op donderdag van 10.30-11.30 uur bewegen voor moeder en kind.
Meer info en aanmelden: kom langs of stuur een mail naar food4smiles@vu.nl

 

 

We hebben iedere dag van 9-12 uur en 13-16 uur oppas voor kinderen van 0-4 jaar, zodat iedereen mee kan doen met onze activiteiten. Lijkt het jouw leuk om te passen op de kleintjes? Lees er alles over op de vrijwilligerspagina of bel of mail ons: 020 410 0452 en vrouwenvaart@sezo.nl