Wereld Yoga Dag

Wereld Yoga Dag

AMSTERDAM – “Op Wereld Yoga Dag (zondag 22 februari) tonen yogadocenten wereldwijd hun maatschappelijke betrokkenheid door belangeloos les te geven. Deelnemers aan deze lessen doneren een vrijwillige bijdrage aan de yogadocent. De opbrengst van deze lessen gaat naar een goed doel. De Vereniging van Yogadocenten Nederland (VYN) ondersteunt deze actie voor het goede doel en om publiciteit aan yoga te geven.”
Op zondag 22 februari worden twee lessen aangeboden in het kader van deze actie bij vrouwencentrum “Vrouw en Vaart” in Amsterdam Nieuw-West.
Het goede doel waarvoor we ons inzetten is “The Women Empowerment Project” van Namasté Foundation. Deze stichting steunt vrouwen in Nepal door ze financiële steun en begeleiding te bieden om zelfstandig in hun levensonderhoud en die van hun kinderen te kunnen voorzien.
Lessen: van 11.00 tot 12.00u en van 12.30 tot 13.30u
Graag aanmelden via email bij docente (gloria.spaans@hotmail.com) tel 06-83790431. Je donatie kan de dag zelf in een doos gedeponeerd worden in de zaal. Mocht je niet kunnen komen maar toch begaan zijn met dit goede doel en iets willen doneren voor deze actie, dan kunt je uiteraard ook een bedrag overmaken ovv “Actie Wereld Yoga Dag” op ASN Bank rek nr IBAN: NL96 ASNB 0708 1374 58 tnv GM Spaans Alías (ELKE DONATIE IS WELKOM EN MAAKT VERSCHIL!)
Kom meedoen en ondersteun deze mooie actie voor een betere wereld.
**Zeg het voort **

Warme groet,

Gloria Spaans
www.miyoga.vpweb.nl