Doe mee met het Terugspeeltheater!

Internationale Vrouwendag TerugspeeltheaterTerugspeeltheater?
Terugspelen is luisteren naar het persoonlijke verhaal van een andere vrouw of meisje, en dat verhaal samen in beeld brengen. Je inleven in elkaar en met beweging, muziek, lappen, je stem en je lijf dat verhaal spelen.

En jij kunt ook meedoen aan het Terugspeeltheater! 

Kom eens kennismaken!

Workshop Terugspeeltheater van Wendela Kloosterman

Vrijdag 6 maart tijdens de viering van Internationale vrouwendag tussen 10.30 en 13.30 uur.

Locatie Honingraat, Slotermeerlaan 103

En volg de cursus!

Vervolg met een cursus in  Vrouw en Vaart, elke vrijdag van 12 tot 14 uur vanaf 13 maart.

President Allendelaan 733, tel  020 410 0452

Kosten: geen, wel enthousiasme

Terugspeeltheater Vrouw en Vaart wil een eigen terugspeeltheatergroep oprichten. We willen in Nieuw- West met een eigen vrouwengroep op bijeenkomsten terugspeeltheater spelen bij migrantenorganisaties, scholen, buurtcentra en de Huizen van de wijk en voor de lokale ambtenaren en personeel van SEZO Maatschappelijke Dienstverlening.

Dus als je het leuk vindt om samen te leren improviseren en verhalen uit te wisselen, geef je dan op of kom alvast meedoen op 6 maart. Er kunnen maximaal 15 vrouwen mee doen. Ook jonge meiden va 18 jaar zijn van harte welkom. Dit is echt een fijne en leuke manier om meer zelfvertrouwen te krijgen. Je leert elkaar, en jezelf, beter kennen. En je leert je beter uitdrukken. We zullen samen veel lachen en plezier hebben en misschien ook wel eens samen huilen.Een voorstelling Terugspeeltheater brengt meer begrip en verbinding tussen het publiek en ook tussen de speelsters.

Workshop en repetities

Op 6 maart kan je meedoen aan een workshop met Wendela Kloosterman om te kijken of je hier voor voelt. In maart en april gaan we beginnen met een pilot van 6 repetities op vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur in Vrouw en Vaart. We sluiten af met een try-out voor de vrouwen van Vrouw en Vaart eind april. Als je niet kan op 6 maart, kan je je toch opgeven bij Vrouw en Vaart.

PS. Voor de repetities en de voorstellingen zijn we ook op zoek naar een muzikant die op haar eigen instrument kan improviseren en die het leuk vindt om mee te doen met de repetities.

CUS010 flyer terugspeeltheater