Advocatenspreekuur in Vrouw en Vaart

Een keer in de twee weken houdt Advocaat Nancy ’t Zand van ’t Zand Advocatuur een gratis advocatenspreekuur in Vrouw en Vaart. Tijdens de inloop beantwoordt mevrouw ’t Zand uw vragen die over verschillende onderwerpen kunnen gaan.

Vragen over beslissingen van de gemeente/overheid en overeenkomsten

Heeft u vragen over koop-en huurovereenkomsten, uitkeringen, bezwaarschriften tegen beslissingen van de gemeente, verweer tegen incassobureaus en de WNSP (schuldsanering) dan kunt u uw vraag stellen tijdens de inloop.

Vragen over familierecht

Bij het familierecht kunt u denken aan zaken op het gebied van echtscheidingen, alimentatie ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen ( ook in gesloten inrichtingen) omgangregeling, vernietiging vaderschap en vaststelling vaderschap etc.

Vragen over strafrecht
Bij het strafrecht denkt u aan diefstal, te hard rijden, drugs, fraude, moord etc. ’t Zand Advocatuur staat zowel volwassenen als minderjarigen hierin bij.

Vragen over De Wet BOPZ
Hierbij verleent ’t Zand Advocatuur bijstand aan cliënten die tegen hun wil opgenomen worden in een psychiatrisch ziekenhuis.

Betaling
Het gratis inloopspreekuur is bedoeld om u vragen te beantwoorden. Indien u juridische bijstand nodig heeft, is het mogelijk om een toevoeging aan te vragen. Dit houdt in dat aan de Raad voor Rechtsbijstand wordt gevraagd om een eventuele juridische procedure grotendeels te vergoeden. Of de Raad voor Rechtsbijstand u een toevoeging verstrekt hangt af van de hoogte van uw inkomen. Ook wordt aan de hand van de hoogte van uw inkomen bepaald welk bedrag (eigen bijdrage) u zelf dient te betalen.

VANAF DINSDAG 20 JANUARI 2015 ELKE TWEE WEKEN 13.00-14.00 UUR
‘T ZAND ADVOCATUUR
VOOR GRATIS ADVIES
VROUW EN VAART
PRESIDENT ALLENDELAAN 733
020 410 0452
WWW.VROUWENVAART.NL