Wondernemerschap in Vrouw en Vaart

In februari bruist het van het ondernemerschap voor vrouwen in Vrouw en Vaart. Heb je ooit gedroomd om ondernemer te worden? Of ben je al ondernemer/zzp-er? In Vrouw en Vaart kun je je deze maand uitstekend oriënteren en verdiepen bij diverse bijeenkomsten. Het programma:

 

•             Donderdag 13 februari, 9.00-12.00 uur:  Zina bioscoop met een documentaire over zakenvrouw Rahma el Mouden en nagesprek.

•             Donderdag 13 februari, 12.00-15.00 uur: Vrouw en Geld Café door Atria, alles wat je moet weten over geld!

•             Dinsdag 11, 18 februari en 4 maart, 13.00-15.00 uur: Workshops Crowdfunding : Vind jij het ook lastig om voldoende financiering voor je project te vinden? Met deze workshop leer je hoe je dit met jouw fans anders kunt doen waardoor je gelijk ook meer zichtbaarheid voor je project krijgt.

•             Zondag 16 februari, 13.00-17.00 uur: Kick-off Bedrijvige Vrouwen Nieuw-West, afsluitend netwerkborrel!

Bij de themabijeenkomst van Bedrijvige Vrouwen Nieuw-West verzorgt Karianne Schippers van Firma Klaar voor de Start de workshop ‘Van dromen naar DOEN’. Na afloop heb je meer zicht op wat je wil bereiken en zit je volop ideeën over hoe je dat zou kunnen en willen doen. Daarnaast ontmoet je andere vrouwelijke ondernemers uit de buurt. Zondag 16 februari vindt de startbijeenkomst van Nieuw-West plaats onder aanwezigheid van stadsdeelwethouder Jesse Bos. Aanmelden kan via info@bedrijvigevrouwen.nl. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5,–.

Doe ook mee! Je kunt je van te voren aanmelden bij Vrouw en Vaart, via e-mail vrouwenvaart@sezo.nl, telefonisch via 020- 410 04 52 of bij Vrouw en Vaart zelf aan de President Allendelaan 733. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij.