Acteer Workshop

SPEEL JE EIGEN VERHAAL! Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om toneel te spelen? In deze workshop kun je kennis maken met de eerste basis principes van het acteren. Vanuit je eigen verhaal wordt er gedacht en gespeeld, er is een mogelijkheid om film scènes die je mooi vindt na te spelen of misschien zelfs interessante dingen die je zelf hebt meegemaakt.Tijdens de workshop wordt er kennis gemaakt met bewustzijn-vergrotende oefeningen, een introductie van de basis principes van het acteren. Ook komen in de loop van de workshop de algemene spel methodes aan bod.

Je leert helder en luid te spreken

Je leert minder zenuwachtig te zijn voor een presentatie

Je leert te improviseren

Ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk om mee te doen?

Meld je dan nu aan!

Wanneer: woensdag 26 september 9.00-12.00 uur

Waar: Vrouw en Vaart

President Allendelaan 733

Tel 020 410 0452

info@vrouwenvaart.nl

www.vrouwenvaart.nl

Kleding: makkelijke kleding

Kosten: geen

Docenten: Cleo (actrice) en Nora (performer)