Hatha Yoga bij Vrouw en Vaart

Doe mee met Hatha Yoga bij Vrouw en Vaart, vanaf 10 september 2012! 

Yoga betekent verbinden, samenvoegen, of eenheid. Eenheid is een toestand van volledige harmonie van lichaam, geest en ziel. Yoga-houdingen worden asana’s genoemd, die afwisselend actief en statisch aangewend worden. Hatha yoga wil zeggen dat de asana’s vooral ten goede komen aan het lichamelijk welzijn.

Asana’s zijn niet puur gymnastische oefeningen. Ze zijn in de loop der eeuwen ontwikkeld met de bedoeling om elke spier, zenuw en klier in het lichaam optimaal te laten functioneren.

Bij regelmatige oefening zorgen asana’s voor een goede lichamelijke gesteldheid, een krachtig en elastisch lichaam zonder stijve spieren en zonder kwalen. Vermoeidheid wordt tegengegaan, de zenuwen worden tot rust gebracht terwijl de ademhaling en de bloedsomloop worden geactiveerd. Het gevolg is dat je vollediger en bewuster ademt en gemakkelijker ontspant.

Met meer dan 20 jaar ervaring kenmerken de lessen van docente Jessica Erdtsieck zich door de rustige aanpak uit de school van Saswitha Yoga, afgewisseld met dynamische houdingen van Iyengar Yoga en verdiepingsoefeningen van Yoga en Vedanta.

De lessen worden gehouden bij Vrouw en Vaart op de Allendelaan 733 in Amsterdam Osdorp.

Start is op maandag 10 september  2012 van 19.00 – 20.00 uur of 20.15 – 21.15 uur. De kosten bedragen Euro 65 voor 10 lessen. U kunt desgewenst een gratis proefles volgen.  

Voor informatie of aanmeldingen mail j.erdtsieck@hetnet.nl of bel 06-14458093.