Be Interactive doet weer massaal mee aan Mokumse Vrouwenloop

 Op 4 maart deed Be Interactive weer mee aan de Mokumse Vrouwenloop. Wij stonden met ongeveer 35vrouwen aan de start. Sommige vrouwen deden mee aan de wandeltocht van 7,5 kilometer. Een groter aantal gingen hardlopen. De meesten deden mee aan de 2,5 kilometer en de 5 kilometer. Sommige Be Interactive-loopsters durfden zelfs de 7,5 kilometer aan. 

Na een stevige warming-up stonden alle vrouwen enthousiast aan de start voor een rondje rond de Sloterplas. Want de Mokumse Vrouwenloop is voor ons eigenlijk een ‘thuiswedstrijd’, een loop door het park in de  buurt waar Be Interactive is gestart en waar veel van onze loopsters en vrijwilligers vandaan komen. Wij zijn dan ook blij met de loop die dit jaar al weer voor de vierde keer door het Stadsdeel Nieuw-West werd georganiseerd.

De meest opmerkelijk prestatie liep onze jongste deelneemster Ouiame. Met haar elf jaar was zij de snelste Be Interactive-loopster. Zij liep de 2, 5 kilometer in 17,33 minuten! Ook op de 5 kilometer werd stevig doorgelopen. Willemijn kwam als eerste Be Interactive loopster binnen op 30,49 minuten. Maar de grootste prestatie is toch wel dat alle Be Interactive-deelneemsters weer meededen en finishten! Met dank natuurlijk aan alle vrijwilligsters die ook dit keer weer hielpen bij het bemensen van onze tent en het uitdelen van eten en drinken en de startnummers. Zonder hun zorg is meedoen aan de loop een stuk minder gezellig.

 Dus op naar de volgende Mokumse Vrouwenloop in 2013 met nog meer Be Interactive-loopsters!

Kijk ook op de site www.beinteractive.org voor foto’s en film.