Lustrumfeest 10 oktober

Je bent welkom op het Verhalenfeest van Vrouw en Vaart op dinsdag 10 oktober. Samen vieren we het 20-jarig bestaan van Vrouw en Vaart met deelnemers, vrijwilligers, partners en iedereen die Vrouw en Vaart een warm hart toedraagt. Ben je er ook bij? Meld je hier aan.

Het wordt een middag vol verhalen van veerkracht en verrassingen van Vrouw en Vaart en onze partners: van creativiteit in het Textiel- en Kruidenatelier tot prachtige ervaringen in de Beauty Verhalen Salon. En van het Terugspeeltheater tot muziek van ons koor en percussiegroep. En natuurlijk vind je er ook ons feestelijke Lustrum product: een fles fris kruidenwater!

 

Het programma:
14:30:  Inloop
15:00:  Opening
15:15:  Doe mee aan activiteiten
16:45   Borrel met lekkers uit eigen keuken

 

 

Wees welkom en vier 20 jaar vrouwenemancipatie in Nieuw-West met ons mee!

Het team van Vrouw en Vaart
vrouwenvaart@sezo.nl / 020 410 04 52