Leerbedrijf weer van start!

Onze leerbedrijven staan weer in de startblokken. 2 groepen gaan van start bij Vrouw en Vaart en bij Broedplaats de Vlugt in Slotermeer. De Hospitality studenten kunnen op die plek meteen aan de slag bij de prachtige nieuwe bioscoop Oxville Cinema. En de deelnemers van het Wijkleerbedrijf bieden informele zorg aan buurtbewoners in Slotermeer.

Meld je aan tot 1 oktober.

  • Is de MBO-1 Hospitality opleiding iets voor jou? Aanmelden kan tot 1 oktober bij Hamida: h.lamrabti@sezo.nl / 06-46134627
  • Of lijkt de MBO opleiding voor helpende in de zorg je interessant? Mail/bel dan met Hakima: h.lajlufi@sezo.nl/06 51354974.
  • Wil jij of iemand die je kent graag in een horecakeuken werken, ondersteunende werkzaamheden verrichten en daar een diploma voor halen? Meld je aan voor de ROC opleiding keuken-assistent. Mail voor meer informatie naar vrouwenvaart@sezo.nl