Training voor Vrouwenambassadeurs

Voor Samen Sterk met Werk zoeken we ambassadeurs, die andere vrouwen enthousiast maken voor de empowermentrajecten bij een vrouwenorganisatie in Amsterdam.

Ben je zelf deelnemer geweest bij een of meer activiteiten bij een vrouwenorganisatie? Wil je andere vrouwen inspireren en motiveren om aan de slag te gaan en zo economisch zelfstandig te worden?  Lees hier meer en meld je aan voor voor de training in november.

Michalda is een van de ambassadeurs van Samen Sterk met Werk:

  • Je gaat aan de slag als ambassadeur om vrouwen enthousiast te maken voor de empowermenttrajecten bij een vrouwenorganisatie in Amsterdam. Je bent zelf deelnemer geweest aan een of meerde activiteiten bij een vrouwenorganisatie. Jij weet hoe leuk en leerzaam het is en dat het je kansen op werk en economische onafhankelijkheid vergroot.
  • Jij deelt motiveert andere vrouwen en deelt jouw verhaal tijdens de trainingen. Je geeft een voorlichting, kleine workshop en met jouw praatje trek je de vrouwen met jouw eigen verhaal over de streep om de stap te nemen zich verder te ontwikkelen.
  • Dat kan in een buurtkamer, buurthuis tijdens een koffieochtend, vrouwencentrum, basisschool, gezondheidscentra of bij Buurtteam die vrouwen kunnen doorverwijzen naar de empowermenttrajecten in de buurt.

Programma

  • Kennismaken, verhalen vertellen, presentatie vaardigheden.
  • Communicatieve vaardigheden, wat is van invloed op de communicatie, contact maken.
  • Samen een leuke voorlichting/workshop in elkaar zetten en oefenen.

Wanneer & Waar

Je kunt kiezen of je aan de ochtend- of de avondgroep deelneemt.
De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.

  • Ochtendgroep: Woensdag 3,10,17 november 09.30-12.00 uur
  • Avondgroep: Maandag 1,8,15 november 19.00-21.30 uur

We plannen nog een terugkom-moment in, wanneer je een aantal keer aan de slag bent geweest als ambassadeur. Dan wisselen we ervaringen en vragen uit.

Geef je op bij Vrouw en Vaart of een van de vrouwenorganisaties, als je in een ander stadsdeel woont.