Buurtparticipatiemarkt

Op 31 mei is het zo ver! Dan staan jullie samen met het stadsdeel Nieuw-West en WPI op de buurtparticipatiemarkt ‘Kansen in je Wijk’ voor bewoners die op afstand staan van de samenleving. Centraal op deze dag staat het verschaffen van informatie aan bewoners die vrijwilligerswerk willen doen, een taalcursus willen volgen en/of ondersteuning nodig hebben bij schulden, opvoeding etc. Stadsdeelvoorzitter Achmed Baadoud zal ook op deze dag aanwezig zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 – 10:00 Stands inrichten
10:00 – 14:00 Inloop bewoners
14:00 – 14:30 Afsluiting en afbouwen stands

De inloop voor de bewoners begint om 10:00 uur. Graag vragen wij van jullie om ruim een half uur van te voren aanwezig te zijn voor de inrichting van jouw eigen stand. Vergeet niet om eigen promotiemateriaal mee te nemen, dit kunnen folders, flyers, banners etc. zijn.

Er wordt gezorgd voor thee, koffie en lunchpakketjes. Jullie contactpersoon en tevens aanspreekpunt tijdens deze dag is Tarik.

Graag vragen we jullie om de achterban op de bijeenkomst te wijzen. In de bijlage treffen jullie de flyer en poster.

Locatie: De Vlught
Adres: Burgemeester de Vlugtlaan 125