Winter actie voor Vluchtelingen

PageLines- logoVenVklein.png

In aanloop naar de decemberfeesten heeft het team van Vrouw en Vaart dit jaar besloten met elkaar aandacht te besteden aan de vluchtelingen die de afgelopen maanden in Amsterdam aangekomen zijn. Gewoonlijk organiseert Vrouw en Vaart een winterontbijt voor vrijwilligers en medewerkers, maar dit jaar willen de medewerkers graag iets doen voor de vele vluchtelingen. Mensen die huis en haard hebben moeten verlaten, onder verschrikkelijke omstandigheden naar Nederland zijn gekomen, en hier zonder familie en hun bezittingen af moeten wachten wat er verder gaat gebeuren. In een niet altijd even vriendelijke omgeving.
Wat hebben wij bedacht?
In samenspraak met “Wat hebben vluchtelingen nodig” is besloten bad en douche producten in te zamelen speciaal voor vrouwen door vrouwen. Hier schijnt echt veel behoefte aan te zijn. Denk hierbij aan douchegel, deodorant, etc.
Op donderdagochtend 17 december tussen 10.00 en 12.00 uur kan iedereen haar gift af komen geven in Vrouw en Vaart. Onze medewerkers zullen er voor zorgen dat er voldoende inpakmateriaal is om het presentje feestelijk in te pakken of in te laten pakken.
Om de ochtend wat extra feestelijk te maken zal er gelegenheid zijn een kopje koffie, thee of chocomel te drinken, en een gezellig praatje met elkaar te maken.
In de middag zal Vrouw en Vaart er voor zorgen dat alle pakketjes op de juiste plek aan zullen komen.
Vrouw en Vaart hoopt op een enorme berg cadeautjes!
Donderdag 17 december 10.-00-12.00 uur
Vrouw en Vaart, President Allendelaan 733, telefoon 020 410 0452