Alzheimer Café van Amsterdam Nieuw West.

PERSBERICHT

Johan Boukes en René Krull over GGZ begeleiding in de thuissituatie

Johan Boukes en René Krull zijn bekende gezichten in Amsterdam Nieuw West, beiden zijn Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en bieden GGZ begeleiding bij mensen thuis. 17 november zullen zij te gast zijn in het Alzheimer Café van Amsterdam Nieuw West.

René Krull kennen wij allemaal als vaste gastheer van het Alzheimer Café, maar is daarnaast vooral ook bekend als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de ouderen GGZ van GGZinGeest. Dinsdag 17 november zal hij zijn collega Johan Boukes interviewen, die net als hij al jaren bij de mensen thuis over de vloer komt om begeleiding vanuit de GGZ te bieden. Een ervaren stel dus, wat ons alles kan vertellen over wat zij meemaken in de praktijk en wat de begeleiding vanuit de GGZ bij mensen thuis inhoudt.

Het Alzheimer Café is een informele ontmoetingsplek voor iedereen die belangstelling heeft of betrokken is bij Alzheimer of andere vormen van dementie. Naast professionals uit de GGZ, zijn er ook mensen van de thuiszorg, het maatschappelijk werk, vrijwilligers en natuurlijk andere betrokkenen zoals familie en partners. Het is een plek om informatie, ervaring en kennis te delen.

Wilt u meer weten over alzheimer kijk dan op www.alzheimer-nederland.nl of kom een keer langs in het Alzheimer Café.
Voor informatie over het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West kunt u bellen met 06 524 147 44. Ook is vervoer van en naar de locatie mogelijk, hiervoor kunt u tot maandag 16 november 17.00 uur bellen met hetzelfde nummer.

Alzheimer café “GGZ begeleiding in de thuissituatie”
Tijd: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Datum: 17 november 2015
Toegang: Gratis
Plaats: Dienstencentrum de Osdorperhof
Pieter Calandlaan 86, Amsterdam
www.alzheimer-nederland.nl