Mannencentrum Daadkr8 per 1 juli naar SEZO

Mannencentrum Daadkr8 per 1 juli naar SEZO

Per 1 juli 2015 neemt SEZO de activiteiten van het mannencentrum Daadkr8 in Amsterdam Nieuw- West over van Impuls. Met het emancipatiecentrum voor vrouwen Vrouw en Vaart en het mannencentrum Daadkracht kan SEZO een breed palet aan activiteiten bieden op de thema’s emancipatie en empowerment voor zowel vrouwen als mannen.

Mannencentrum Daadkr8 voert activiteiten uit die gericht zijn op ontmoeting, actief worden in de buurt, vaardigheden vergroten en kansen op werk vergroten. Het mannencentrum voert een programmatisch aanbod van onder andere taallessen Nederlands en Engels, een computerclub en verschillende sport- en beweegactiviteiten zoals fitness, zaalvoetbal en een loopgroep.

De sport- en beweegactiviteiten van Daadkr8 sluiten ook uitstekend aan op de activiteiten van de Buurtsportcoach Nieuw-West van SEZO die zich op mannen richt. Vanuit Vrouw en Vaart is er tevens een buurtsportcoach die zich juist op vrouwen richt. De buurtsportcoaches wijzen mensen de weg naar sportactiviteiten en ondersteunen bij het opzetten van sport- en beweegactiviteiten.

Daadkr8 wordt mede mogelijk gemaakt door Ymere en stadsdeel Nieuw-West. Daadkr8 is gevestigd in het Talentenhuis, Meer en Vaart 290, tel: 020 367 03 88. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het aanbod van Daadkr8 is beschikbaar op de website van SEZO: https://sezo.nl/daadkr8