Fietsvriendinnen gezocht !!

Ben je een ervaren fietser en wil je graag andere vrouwen helpen zich vertrouwd te voelen op de fiets? Vrouw en Vaart is op zoek naar vrouwen die andere vrouwen weg wijs kunnen maken met het fietsen.

De vrouwen hebben een cursus gehad, waarin ze kennis hebben gemaakt met de basisvaardigheden van het fietsen. Vaak zijn ze na deze lessen nog niet vertrouwd in het verkeer. Daarom zoeken wij fietsvriendinnen die ze kunnen helpen bij het fietsen in het verkeer.

Als ervaren fietser wordt je gekoppeld aan een deelneemster die meer ervaring wil krijgen met het fietsen. Daarbij kan in overleg zelf de dagen bepaald worden en de doelen. Aan het eind is het de bedoeling dat de deelneemster zelfstandig kan fietsen in het verkeer.

Lijkt het je leuk om andere vrouwen te helpen, schrijf je dan nu in als fietsvriendin! Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht bij Hanneke de Boer.

Vrouw en Vaart
Adres: President Allendelaan 733
Postcode: 1068 VN Amsterdam
Tel: 020-4100452
E-mail: vrouwenvaart@sezo.nl