Budgetmarkt

Op zaterdag 1 november van 10.00 tot 16.00 uur vindt de Budgetmarkt plaats in De Honingraat. Goedkoop en toch smakelijk eten? Een tweede leven voor gebruikte spullen? Kom voor praktische tips en nieuwe ideeën naar de workshop ‘Budget-cooking’ (goedkoop en creatief koken) en vergroot je vaardigheden in een computercursus. Digiwijks geeft een digitale cursus ‘Kijk op geld’ en een workshop Rijkdom Bevordering’.
Dagelijks bestuurslid Erik Bobeldijk en wethouder Arjan Vliegenthart zijn aanwezig. Voor de bezoeker met de gouden budgettip is er kar vol boodschappen. Verder is er een rommelmarkt en een ruilbeurs voor boeken en babyspullen, babykleding en positiekleding. Bijna dertig professionele, particuliere en vrijwilligersorganisaties werken mee aan de budgetmarkt, onder meer FNV- Bondgenoten, SEZO, DWI, Vrouw en Vaart, Samen Kappen.

Locatie: Huis van de Wijk De Honingraat, Slotermeerlaan 103.