Sport en gezond bij Vrouw en Vaart

In mei staat Vrouw en Vaart geheel in het teken van Sport en Gezondheid. Wat dacht u van een gezond ontbijt voor 1 Euro? Dat kan iedere donderdagochtend om 09.00! Op 16 mei gaat ook de Zina Bioscoop over sport en bewegen. En doet u actief mee aan de Vrouw en Vaart Atletiek Battle? In samenwerking met de Amsterdamse Atletiek Combinatie organiseert Vrouw en Vaart op 21 mei een middagprogramma voor alle vrouwen met en zonder kinderen vanaf 4 jaar!

Bij Vrouw en Vaart vinden het hele jaar door sportieve activiteiten plaats. Er zijn diverse loopgroepen, fietsgroepen en er is een gevarieerd cursusaanbod met onder andere Yoga, dans en Tai Chi. Er zijn speciale thema’s voor bijvoorbeeld ouderen of voor gezinnen. Het programma staat op de website www.vrouwenvaart.nl en is ook in het maandelijkse programmaboekje bij Vrouw en Vaart verkrijgbaar.

Omdat Vrouw en Vaart 10 jaar bestaat, worden maandelijks jubileumactiviteiten georganiseerd. Voor mei op een rij:

Donderdag 8 mei 9.00 uur: Start Gezond V&V Ontbijtje voor € 1. Gezond ontbijten kan elke donderdag ook in Vrouw en Vaart voor € 1!

Vrijdag 16 mei  9.00-12.00 uur:  Zina bioscoop met een hartverwarmende film over een meisje uit Saoedi Arabië en haar pogingen om te fietsen!

Woensdag 21 mei  12.45-16.15 uur: Vrouw en Vaart Atletiek Battle i.s.m. de Amsterdamse Atletiek Combinatie. Voor alle vrouwen met en zonder kinderen vanaf 4 jaar! Van te voren aanmelden via e-mail: vrouwenvaart@sezo.nl of telefonisch: 020-410 04 52