Opening jubileumjaar groot succes

De opening van het jubileumjaar van Vrouw en Vaart op 10 oktober was een groot succes. Op 10 oktober jl. was er in de ochtend een jubileumviering voor bezoekers. Ongeveer 100 deelnemers haalden herinneringen op met Terugspeel Theatergroep ERBIJ HOREN uit Amsterdam Noord. Ook werd er gezongen met het programma “Zingen met Yinske”. Het middag- en avondprogramma trok meer dan 200 bezoekers.

Tijdens de Forumdiscussie in het avondprogramma vertelden deelnemers wat Vrouw en Vaart voor hen betekent. Wethouder Andrée van Es gaf aan de verbinding te willen leggen met de Denktank van Vrouw en Vaart in het teken van Emancipatie. Stadsdeelwethouder Jesse Bos gaf een winstwaarschuwing: “We zijn er nog niet! ” Oud-stadsdeelwethouder Martje Postma, betrokken bij de oprichting, blikte terug. Onder de aanwezigen waren ook stadsdeelwethouder Ronald Mauer en stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud.

Op 10 november is de volgende jubileumbijeenkomst voor bezoekers van Vrouw en Vaart.

[nggallery id=4]