Definitief programma 10 november

Familielunch in Vrouw en Vaart

Op zondag 10 november vindt de volgende jubileumbijeenkomst van Vrouw en Vaart plaats. De middag staat in het teken van Familie en de Familielunch. Gezinnen zijn welkom tussen 13.30 en 16.00 uur. Deelnemers nemen zelf een eigengemaakt gerecht mee om te delen met anderen!

Moustapha Stitou, voormalig Stadsdichter van Amsterdam, verzorgt tijdens de lunch een poëzievoordracht. Na de lunch verzorgt het Amsterdams Andalusisch Orkest een workshop voor de kinderen. Tegelijkertijd gaat Bianca Suanet met de ouders in gesprek over de betekenis van familie en zorg voor elkaar. Om 16.00 is de afsluiting met muziek van het Amsterdam Andalusisch Orkest.

Doe ook mee! U kunt zich van te voren aanmelden bij Vrouw en Vaart, via e-mail vrouwenvaart@sezo.nl, telefonisch via 020- 410 04 52 of bij Vrouw en Vaart zelf aan de President Allendelaan 733. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij.